LA CORNUE
La Cornue streeft naar de ultieme volmaaktheid en perfectioneert haar fornuizen voortdurend. Tijdens de fabricage wordt enkel gebruikt gemaakt van edele stoffen die geselecteerd en gekozen zijn vanwege hun kwaliteit en duurzaamheid: gietijzer, staal, massief messing, nikkel, email.
Meesterwerken met passie sinds 1908.
De hedendaagse koepel oven van La Cornue is uniek in zijn soort: een revolutionaire ovendeur in massief metaal dat geen vervormingen vertoont ondanks de enorme temperatuurverschillen en met een grote precisie wordt vervaardigd zodat een hermetische afsluiting zonder dichting mogelijk wordt. Doordat de deur van de oven dicht blijft blijven het vocht en de smaak in uw gerechten.
Als u de deur van de koepeloven van het La Cornue fornuis opent, ziet u kleine luchtspleten op het deuroppervlak; dit is een technisch wonder waardoor u in alle veiligheid uw handen op de deur kan plaatsen terwijl u in de oven een brood aan het bakken bent.
Elk Château fornuis wordt door een enkele medewerker met de hand gebouwd naar wens van de klant.